Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Acest curs de instruire asigură specialiștilor în continuitatea afacerii abilitățile necesare pentru a efectua audituri de primă parte, secundă parte și terță parte pentru sistemele de management privind continuitatea afacerii (BCMS) conform cerințelor ISO 22301.

La încheierea sesiunii de instruire veți putea:

  • Descrie obiectivul unui sistem de management al continuității afacerii (BCMS), inclusiv principiile, procesele și tehnicile folosite pentru gestionarea și evaluarea unui sistem de management al continuității afacerii (BCM).
  • Explica obiectivul și conținutul ISO 22301 
  • Explica rolul unui auditor de sisteme de management al continuității afacerii (BCMS) în planificarea, derularea, raportarea și finalizarea unui audit BCMS în conformitate cu ISO 19011
  • Avea cunoștințe aprofundate referitoare la procesul de audit și certificare conform ISO 22716
  • Avea abilitățile și cunoștințele necesare pentru a putea planifica, efectua, raporta și urmări audituri de terță parte conform cerințelor ISO 22301 în concordanță cu ISO 19011
  • Interpreta cerințele ISO 22301 în contextul unui audit BCMS

Acest curs de instruire este conceput pentru cei care au cunoștințele generale în materie de management al continuității afacerii și cunoștințe de bază privind cerințele standardelor ISO 22301.

Această instruire este atestată de Registrul Internaţional al Auditorilor Certificaţi (IRCA).

Contactați SGS astăzi pentru a afla cum puteți profita dvs. și organizația dvs. de cursul de instruire pentru auditori-șef ISO 22301 oferit de SGS.