Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Conformarea cu angajamentul de reducere a carbonului a Marii Britanii este mai ușoară cu serviciile de verificare a emisiilor de la SGS. Contactați-ne acum pentru a afla mai multe.

Angajamentul de reducere a emisiilor de carbon în Regatul Unit (CRC) este un sistem de bugetare a carbonului introdus pentru mărirea programelor de schimb pentru a include companii care nu utilizează multă energie și organizații din sectorul public cu un consum ridicat de energie electrică.

Obiectivul CRC este de a reduce emisiile; obiectivul guvernamental este să se ajungă la o reducere de 80% până în 2050 (în raport cu linia de bază din 1990). Există un stimulent financiar pentru reducerea emisiilor prin alocarea unui preț pentru carbon și limitarea alocărilor disponibile.

Echipele noastre experimentate vă ajută să fiţi în conformitate cu CRC. Putem să evaluăm amprenta dumneavoastră de carbon și să vă oferim documentația de care aveți nevoie pentru raportare, prognoză anuală de emisii și elaborarea unui criteriu de referință pentru performanță. Putem de asemenea să monitorizăm în mod regulat statutul dumneavoastră conform programului, pentru vă asigura o conformitate continuă.

Pentru a asigura că beneficiaţi de pe urma CRC, există şi alte metode pe care le putem include pentru clarificarea emisiilor relevante în cadrul programului, pregătire pentru echipa dumneavoastră și dezvoltarea unei strategii de reducere a carbonului. De asemenea, putem să ajutăm companiile ce caută beneficii prin aplicarea de metrică pentru acțiune timpurie și putem combina activitatea CRS cu eficiență energetică și ISO16001.

Ca lider mondial în verificarea emisiilor gazoase, echipa noastră de servicii de schimbare climatică va fi în măsură să vă ajute. Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre monitorizarea și conformarea cu angajamentul de reducere a carbonului.