Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Organizaţia Internaţională pentru Standardizare (ISO) lucrează la elaborarea unui nou standard privind Amprenta de Carbon a Produselor – ISO 14067.

Clienții, consumatorii și acționarii sunt din ce în ce mai preocupați de impactul activităților, produselor și al serviciilor de care beneficiază asupra mediului. Aceasta poate fi o provocare, dar poate fi și o oportunitate. Verificarea amprentei de carbon vă oferă posibilitatea de a demonstra responsabilitatea dvs. față de mediu, de a vă face remarcați față de concurenți și de a dovedi clienților prezenți și potențiali implicarea dvs.

Organizația dvs. poate demonstra implicarea în reducerea impactului operațiunilor zilnice asupra mediului printr-o analiză a amprentei de carbon respectând standardul în lucru ISO 14067.

Standardul nou este elaborat în mare măsură pornind de la standardele existente ISO privind evaluarea ciclurilor de viață (ISO 14040/44) și etichetele și declarațiile de mediu (ISO 14025) și se estimează că va fi publicat până în martie 2012. În prezent se află în stadiul de versiune preliminară elaborată de Comitet (CD), și anume principalele prevederi au fost stabilite iar acum se elaborează comentarii pentru fiecare țară.

PAS 2050 este un document inițial cu privire la standardul ISO 14067. Oferiți companiei dvs. un avantaj competitiv; implementați standardul PAS 2050 cu ajutorul firmei SGS și va fi mai ușor să adoptați standardul ISO 14067 din momentul în care acesta va fi emis.

Noi efectuăm de asemenea audituri conform criteriilor suplimentare, individualizate privind performanța de mediu. Putem fie să ajutăm organizația dvs. la elaborarea criteriilor de performanță și la întocmirea listei de control, fie pur și simplu să evaluăm performanța conform măsurilor curente, care acoperă operațiunile dvs. și rețeaua dvs. de furnizori.

Începeți proiectul dvs. pentru a controla și a reduce amprenta de carbon a organizației dvs. cu ajutorul cursurilor noastre individualizate de instruire:

  • Seminar introductiv privind evaluarea și verificarea amprentei de carbon a produselor și serviciilor
  • Curs de bază cu privire la amprenta de carbon a produselor și serviciilor
  • Curs de instruire pentru verificatori șefi privind amprenta de carbon a produselor și serviciilor

Angajați firma SGS pentru a efectua o analiză privind amprenta de carbon conform standardului ISO 14067 și demonstrați implicarea organizației dvs. în problemele de mediu.