Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Având în vedere că produsele ajung peste tot în lume pentru a putea fi distribuite, securitatea este prioritară – pentru a vă proteja atât pe dumneavoastră, cât şi clienţii dumneavoastră.

Cerinţele TAPA privind securitatea transportului de mărfuri cu camionul (TAPA TSR) specifică standardele minime acceptabile pentru securitatea de-a lungul lanţurilor de aprovizionare care utilizează operaţiuni de transport cu camionul şi operaţiuni conexe, inclusiv metodele ce trebuie aplicate pentru a menţine acele standarde. 

Cerinţele TAPA TSR schiţează procesele şi specificaţia necesară pentru ca furnizorii dumneavoastră să obţină conformitatea operaţiunilor lor de transport cu camionul. Acestea sunt create pentru a garanta că produsele dumneavoastră valoroase sunt transportate în siguranţă în orice zonă a lumii.

Firma SGS este aprobată la nivel global de Asociaţia pentru protecţia activelor transportate (TAPA) pentru a oferi servicii de evaluare certificată conform cerinţelor lor privind securitatea transportului de mărfuri cu camionul. Evaluarea SGS de certificare TAPA va include un audit al elementelor de securitate de la nivelul organizaţiei dumneavoastră, şi vă va ajuta şi în identificarea eventualelor zone de preocupare referitoare la standardele dumneavoastră privind siguranţa încărcăturii.

Fiind o legătură cheie în managementul lanţului dumneavoastră de aprovizionare, un certificat logistic de la TAPA va demonstra angajamentul dumneavoastră vis-a-vis de creşterea şi optimizarea nivelului de securitate, precum şi de îndeplinirea cerinţelor clienţilor dumneavoastră.

În calitatea noastră de organism de verificare şi certificare lider la nivel mondial, noi derulăm audituri conform tuturor cerinţelor globale şi regionale de securitate, inclusiv:

  • ISO 28000 (de asemenea certificabil)
  • TAPA FSR (de asemenea certificabil) 
  • CTPAT

Selectând firma SGS ca partener în oţinerea certificării TAPA TSR veţi obţine şi procese mai performante, personal tot mai calificat şi relaţii mai sustenabile cu clienţii - oferindu-vă implicit un avantaj competitiv profitabil. Suntem liderul de piaţă în domeniul securităţii transportului şi a lanţului de aprovizionare, eliberând până acum peste 600 de certificate TAPA.

Optimizaţi securitatea lanţului de aprovizionare al organizaţiei dumneavoastră obţinând de la SGS certificarea conform cerinţelor TAPA privind securitatea transportului de mărfuri cu camionul.