Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Păstrați în siguranță datele dvs., și informațiile despre clienți și furnizori prin implementarea standardului ISO/IEC 27001 privind sistemele de management al siguranței informației (ISMS) cu ajutorul firmei SGS.

Cu ajutorul standardului ISO/IEC 27001 puteți demonstra clienților prezenți și potențiali, furnizorilor și acționarilor integritatea datelor și sistemelor dvs. și implicarea dvs. în privința siguranței informației. Poate genera de asemenea noi oportunități de afaceri cu clienți conștienți de problema siguranței; poate, de asemenea, îmbunătăți etica angajaților și poate întări conceptul de confidențailitate la locul de muncă. Permite de asemenea sporirea gradului de siguranță al informației și reducerea riscului posibil de înșelăciune, pierdere și divulgare de informații.

Devenind partener de afaceri al firmei SGS pentru certificarea dvs. în domeniul siguranței informației înseamnă procese mai eficiente, abilități din ce în ce mai bune și relații cu clienții mai sustenabile. Avem deja o istorie cu privire la implicarea și derularea cu succes a unor proiecte internaționale complexe la scară mare. Fiind prezenți în orice regiune de pe glob, angajații noștri vorbesc limba și înțeleg cultura de pe piața locală.

Vă putem ajuta să respectați standardul ISO/IEC 27001 într-un mod mai eficient și mai rentabil. Contactați-ne pentru a afla mai multe.