Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Pentru a vă creşte la maximum eficienţa şi pentru a reduce la minimum daunele aduse de dumneavoastră mediului şi ecosistemelor locale, SGS oferă o evaluare a riscurilor pentru ecosisteme şi biotopuri. Contactaţi astăzi echipa noastră experimentată pentru un plan de măsuri potrivite pentru proiectul dumneavoastră.

Producţia de biocombustibil aduce multe beneficii mediului dar poate fi şi dificilă din motive de durabilitate. Biocombustibilii ajută la reducerea dioxidului de carbon şi a bioxidului de sulf. Dar introducerea de noi plantaţii ar putea afecta ecosistemele locale. Ar putea fi necesare modificări ale infrastructurilor şi ale proceselor de producţie existente pentru a asigura extinderea reuşită a culturii. Culturile trebuie să fie durabile ca să fie utile pentru comunităţile care le cultivă.

Evaluarea riscului ecologic efectuată de noi ia în considerare aceste aspecte importante şi se axează pe protejarea ecosistemelor fragile aflate în vecinătatea terenului dumneavoastră. Studiind zonele care vor fi supuse unor modificări - noi seminţe, culturi, substanţe chimice şi îngrăşăminte - şi folosind cartografia digitală, putem evalua impactul potenţial asupra ecosistemelor locale.

Examinăm, de asemenea, impactul potenţial asupra sănătăţii umane şi asupra resurselor de apă subterană.

O evaluare temeinică a riscurilor va permite echipelor noastre experimentate să ia în considerare orice măsură de corectare pe care trebuie să o luaţi pentru succesul terenului dumneavoastră dar şi pentru îndeplinirea oricăror cerinţe normative. Sunaţi-ne astăzi şi începeţi să examinaţi câteva soluţii înainte ca proiectul dumneavoastră să demareze.