Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Serviciile complete ale SGS de management al deşeurilor includ servicii de recondiţionare a deşeurilor pentru deşeurile industriale periculoase. Sunaţi acum echipa noastră experimentată pentru un plan potrivit pentru afacerea dumneavoastră.

Stocarea, manipularea şi transportarea produşilor chimici periculoşi şi a mărfurilor periculoase sunt strict reglementate. De ce să vă asumaţi riscuri inutile? Echipa noastră experimentată şi calificată vă poate oferi cele mai recente recomandări referitoare la tehnici rentabile şi ecologice de management şi logistică a controlului deşeurilor.

Prelucrăm o gamă largă de materiale în cadrul unor sisteme controlate în întregime pentru a respecta standardele stricte privind mediul. Soluţiile noastre pentru folosirea rentabilă şi eficientă a tuturor resurselor dumneavoastră includ recondiţionarea deşeurilor. Căutăm moduri de a reduce volumul deşeurilor, tratamente pentru a le face mai stabile şi potrivite pentru ambalare şi pentru stocare pe termen lung, dacă este necesar. Putem apoi să vă reambalăm deşeurile şi să vă recondiţionăm recipientele în vederea reutilizării lor.

Pentru materialele care nu sunt reutilizabile, putem căuta opţiuni pentru stocarea intermediară sau pentru eliminarea ecologică a deşeurilor. Tehnicienii noştri sunt autorizaţi să colecteze, să transporte şi să trateze deşeurile periculoase şi vă putem elibera un certificat conform căruia managementul deşeurilor dumneavoastră respectă cele mai ridicate standarde privind mediul.

Susţineţi-vă angajamentul pentru protecţia eficientă a mediului şi sunaţi astăzi echipele noastre pentru o soluţie privind recondiţionarea deşeurilor.