Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Pentru eliminarea sigură și în conformitate cu legile a solurilor contaminate, contactați SGS pentru serviciile noastre specializate de management al solurilor excavate. Sunaţi astăzi echipa noastră pentru asistența tehnică și științifică de care aveți nevoie pentru această sarcină.

În timpul lucrărilor de inginerie, demolare sau construcție a clădirilor noi, solul excavat rezultat trebuie gestionat și eliminat. Acest proces poate fi complicat, deoarece de multe ori acest sol este contaminat ca urmare a utilizării industriale anterioare a terenului.

Echipa noastră de management al solurilor excavate vă poate oferi expertiza de care aveți nevoie.

Noi oferim asistență tehnică și științifică, prelevând probe de sol de la fața locului, pe baza adâncimii și volumului excavației. Analizele efectuate în laboratoarele noastre autorizate ne furnizează rezultatele necesare evaluării terenului și indică cele mai bune tehnici pentru a elimina, a atribui o valoare sau pentru a valorifica solul excavat. Valorificarea face posibilă eliminarea surplusului de sol la costuri minime și în conformitate cu legislația relevantă.

Noi asigurăm că amplasamentul dumneavoastră respectă toate cerințele normative necesare referitoare la eliminarea în siguranță a solului excavat și vă oferim sprijin administrativ pentru documentația necesară.

Sunaţi-ne astăzi pentru a afla mai multe despre implementarea unui plan de management al materialelor excavate, care să corespundă nevoilor specifice ale amplasamentului dumneavoastră.