Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Conformitatea cu Schema UE de comercializare a certificatelor de emisii (EU ETS) este simplă cu ajutorul serviciilor SGS privind schimbările climatice. Sunaţi-ne astăzi pentru a afla cum vă poate ajuta echipa noastră.

Schema UE de comercializare a certificatelor de emisii (EU ETS) este o schemă obligatorie care impune raportarea anuală a emisiilor de gaze cu efect de seră şi a altor date în vederea respectării regulamentelor.

Echipele noastre furnizează servicii complete oferindu-vă două niveluri de verificare - verificare iniţială şi verificare anuală - pentru a garanta conformitatea dumneavoastră. Pentru a vă oferi un avantaj privind angajamentele de raportare, efectuăm o revizuire a documentelor în ultimele două trimestre ale anului pentru a stabili conformitatea dumneavoastră.  

Aruncăm o privire la planul dumneavoastră aprobat de monitorizare şi la liniile directoare privind raportarea pentru a ne asigura că sunt cât se poate de eficiente şi cuprind toate cerinţele actuale. Putem, de asemenea, să identificăm oportunităţi pentru îmbunătăţirea şi revizuirea datelor relevante ca să fie pregătite pentru verificare în trimestrul următor.

Procesul de verificare divizat permite un control preliminar al sistemelor dumneavoastră interne şi o avertizare preliminară privind oportunităţile de îmbunătăţire. Vă permite să transmiteţi rapoartele la timp. Datele provizorii pe care le primiţi vă vor ajuta în deciziile referitoare la piaţă şi vă vor acorda timp pentru a soluţiona orice probleme cu autoritatea competentă.

Noi lucrăm cu acreditarea corespunzătoare pentru a vă oferi servicii de verificare precise şi de încredere în întreaga lume. Cu birouri şi personal instruit cu privire la EU ETS în toată Europa, puteţi colabora liniştiţi cu echipa din regiunea dumneavoastră, care posedă cunoştinţe vaste privind legislaţia locală şi cerinţele de raportare.

Sunaţi astăzi echipa noastră de specialişti şi faceţi respectarea regulamentelor privind EU ETS mai simplă pentru dumneavoastră.