Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Unitatea şi echipamentele dumneavoastră ar putea produce emisii fugitive, care poluează mediul și provoacă pierderi afacerii dumneavoastră. Preluați controlul cu studiile SGS privind emisiile fugitive. Sunaţi-i astăzi pe specialiştii noştri.

Emisiile fugitive ale compușilor organici volatili (VOC) dispersați din echipamentele dumneavoastră industriale pot avea repercursiuni costisitoare asupra sănătății și siguranței personalului , dar și asupra profiturilor dumneavoastră. Compușii organici volatili (VOC) pot contribui la emisiile de gaze cu efect de seră sau pot crește riscul de incendiu și explozie.

Gestionarea activităților de detectare a scurgerilor reprezintă o operațiune majoră care trebuie efectuată de specialiști. Echipa noastră de management al emisiilor fugitive se va ocupa de acest proiect important în locul dumneavoastră. Echipa noastă de profesioniști autorizați include tehnicieni de monitorizare care să verifice toate echipamentele dumneavoastră (cum ar fi pompele, compresoarele, bridele, supapele, racordurile sau valvele de siguranță). De asemenea, în cazurile în care aveți această obligație legală, putem efectua o inspecţie pentru detectarea şi repararea scurgerilor (LDAR).

Monitorizarea emisiilor este efectuată cu analizori precum detectorul portabil de ionizare a flăcării (FID) sau detectorul cu fotoionizare (PID), în conformitate cu metodele internaționale acceptate (standardele EPA și EN). Metodologia poate fi adaptată cu ușurință și la standardele locale.

În timpul procesului de măsurare, etichetăm componentele care prezintă scurgeri. După aceea, folosim un program informatic special conceput pentru a înregistra măsurătorile, a enumera componentele cu scurgeri ce necesită reparație și pentru a păstra o arhivă documentată a fiecărei componente. Pentru fiecare componentă se generează un raport automat și se calculează numărul componentelor ce trebuie măsurate la următoarea inspecție. De asemenea, programul informatic poate fi adaptat legislaţiei din regiunea dumneavoastră.

Se calculează emisiile totale ale unității. După repararea echipamentului identificat, verificăm dacă reparațiile au fost efectuate cu succes și prin urmare, vă actualizăm registrele cu o valoare totală recalculată a emisiilor fugitive.

Preluaţi controlul uzinei şi al echipamentelor dumneavoastră şi gestionaţi-vă profiturile și reputația privind siguranța. Sunaţi astăzi echipa noastră pentru o inspecţie a emisiilor fugitive.