Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

O evaluare a mediului efectuată de experții SGS acreditați pentru eșantionarea solului și sedimentelor vă vor ajuta să îmbunătățiți managementul dumneavoastră de mediu.

Sunați-ne astăzi ca să vă oferim o soluție adaptată nevoilor dumneavoastră de afaceri pentru un sol curat, care să mențină valoarea acestui bun de preț.

Reglementările de mediu v-ar putea cere să detectați și să cuantificați nivelurile de poluanți din solul dumneavoastră. Calitatea solului dumneavoastră este importantă deoarece contaminanții pot cauza riscuri pentru sănătatea personalului și a vecinilor dumneavoastră. Costurile de remediere ar putea avea de asemenea un impact sever asupra valorii operațiunilor dumneavoastră imobiliare și ar putea adăuga costuri la proiectele de excavare și de construcție. Ar putea fi nevoie să evaluați și sedimentele din râurile și canalele vecine pentru a vă asigura că operațiunile dumneavoastră aduc prejudicii minime mediului.

Serviciile noastre de mediu sunt acreditate de experți în investigarea și remedierea solului. Oferim o varietate largă de servicii și metode de forare, concepute special pentru investigarea solului și sedimentelor în locații industriale și cu sol contaminat. Serviciile noastre de eșantionare a solului și a sedimentelor colectează probe la fața locului în pregătirea pentru analize detaliate în laboratoarele noastre. Echipele noastre utilizează echipamente de ultimă generație pentru efectuarea unei game complete de investigații la fața locului, inclusiv:

  • Investigarea, eșantionarea și analiza solului
  • Eșantionarea și analiza deșeurilor (incluzând sedimente, mâzgă, cenușă și cenușă zburătoare)
  • Evaluarea de mediu a unei locații 
  • Evaluări ale riscurilor (sănătatea oamenilor, risc de dispersie și ecotoxicologic)
  • Auditul obligației de diligență (fază I și fază II)
  • Audit de mediu și evaluări ale impactului

Rezultatele investigațiilor noastre sunt utilizate de experții noștri pentru elaborarea unor planuri de remediere pentru curățarea unei locații poluate sau pentru prevenirea distribuției mai departe a poluanților în mediu.

Serviciile noastre sunt certificate în conformitate cu standarde de calitate naționale și internaționale. Cu mulți ani de experiență și contacte în rețeaua internațională, vă putem ține la curent cu ultimele noutăţi legale și reglementări de sănătate și siguranță.

Contactați astăzi echipa noastră de eșantionare a solului și sedimentelor.