Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

SGS şi-a câştigat o reputaţie mondială pentru serviciile sale analitice independente şi exacte. Dispunem de cunoştinţe de amploare neegalată şi de echipamentele necesare pentru a efectua testele analitice care vor ajuta operaţiunea dumneavoastră să-şi atingă potenţialul maxim.

Chimiştii şi analiştii de la SGS lucrează în laboratoare ultramoderne din întreaga lume. Controlul calităţii şi faptul că respectăm constant standardele internaţionale vă asigură că analiza dumneavoastră va conţine date recunoscute şi acceptate de companii, bănci şi finanţatori din întreaga lume. Serviciile analitice oferite de SGS includ:

  • Analize şi teste chimice
  • Analiză fizică
  • Analiză geochimică
  • Analiză comercială
  • Programe de testare a competenţei în laborator

SGS abordează analiza din perspectiva adecvării acesteia la scopul propus. Colaborăm cu dumneavoastră pentru a dezvolta o strategie de analiză eficientă, oportună şi corespunzătoare nivelului de precizie pe care îl doriţi.  

Datorită gamei largi de competenţe, personalului calificat şi abordării bazate pe necesităţile dumneavoastră specifice, SGS s-a impus ca lider în domeniul serviciilor analitice. Puteţi avea toată încrederea că vă vom furniza datele de care aveţi nevoie pentru a lua decizii în deplină cunoştinţă de cauză.