Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

O înţelegere amănunţită a calităţilor fizice şi mecanice ale produselor este vitală pentru a le demonstra clienţilor siguranţa, calitatea şi durabilitatea produselor dumneavoastră şi pentru a reduce riscul returnărilor sau retragerilor de produse.

SGS este liderul mondial în realizarea de teste fizice și mecanice de siguranță, stabilitate și fiabilitate a eșantioanelor dintr-o gamă largă de industrii, inclusiv cea a auto, a produselor de consum sau a comerțului cu amănuntul.

Desfășurate printr-o rețea globală de peste 1200 de laboratoare și birouri, ce dispun de cei mai buni experți în domeniu, serviciile noastre de testare fizică şi mecanică asigură acoperirea internațională și cunoașterea reglementărilor locale, astfel încât puteți avea deplină încredere că atunci când creem un program de teste corespunzător cerințelor dumneavoastră particulare, nu scăpăm din vedere așteptările clienților și organismelor de reglementare.

Serviciile noastre de testare fizică includ:

  • Teste de stabilitate
  • Încercarea la rezistență
  • Testarea durabilității
  • Condiţionarea de vreme

Pot fi utilizate drept teste independente sau integrate într-un program mai cuprinzător care include metode de testare mecanică ce identifică probleme precum:

  • Fracturarea
  • Aderenţa
  • Deformarea  
  • Rezistenţa la oboseală

Serviciile de testare mecanică și fizică se pot aplica în orice stagiu al producției, de la testarea calității materiilor prime, la examinarea durabilității produselor finite. Acestea sunt realizate pe o gamă imensă de materiale și produse, inclusiv de cosmetică și igienă, sportive și de petrecere a timpului liber, mobilier pentru locuințe, ambalaje, jucării, produse inovative sau interioare auto.

Testele fizice şi mecanice realizate de SGS vă ajută companiile să le ofere produselor un avantaj competitiv, demonstrându-le clienţilor durabilitatea, stabilitatea şi siguranţa lor. Consultanţii nostri sunt în măsură să vă informeze asupra beneficiilor pe care acestea le pot aduce afacerii dumneavoastră.