Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Sunt produsele dumneavoastră atât de bune precum aţi promis? Un plan de testare a performanţelor va reduce riscul de retragere a produselor şi implicit costurile aferente.

SGS realizează teste de performanţă prin raportare la toate standardele aplicabile pe piaţa dumneavoastră. În plus, putem adapta serviciile de testare a performanței pentru a răspunde cerinţelor specifice ale producătorilor sau comercianţilor cu amănuntul. Avem expertiza necesară pentru a testa toate bunurile de consum, de la aparatură electrică de mici dimensiuni (unelte electrice, uscătoare de păr, cafetiere etc.) până la cosmetice şi detergenţi. Siguranţa consumatorilor, a clienţilor dumneavoastră, este mai presus de toate.

Prin testarea performanţelor se pot măsura, compara şi evalua funcţionalitatea, uşurinţa în utilizare, durabilitatea şi performanţa electrică a produselor. Producătorii pot folosi aceste date pentru dezvoltarea şi adaptarea produselor noi sau a celor existente. În funcţie de rezultatele testelor, veţi realiza etichetarea energetică a produselor Acest fapt le permite consumatorilor să compare produsele în mod just şi echitabil.

Datorită experienţei noastre îndelungate în testarea produselor de consum, înţelegem potenţialele puncte slabe ale produselor şi vă putem ajuta să le remediaţi. Urmând recomandările noastre, vă veţi putea pregăti produsele pentru testul riguros al pieţei şi pentru comparaţiile cu concurenţa organizate frecvent de grupurile de consumatori.

Afişaţi calitatea şi siguranţa produselor dumneavoastră cu ajutorul marcajului Performanţă testată de SGS. Verificarea independentă de către SGS a angajamentului dumneavoastră faţă de calitate va consolida imaginea mărcii şi încrederea clienţilor şi consumatorilor.

Apelând la serviciile noastre de testare a performanţei, veţi avea o singură sursă, ceea ce reduce riscul, îmbunătăţeşte eficienţa. sporeşte calitatea şi asigură conformitatea produselor dumneavoastră din diverse domenii industriale.