Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Protejaţi-vă marca şi consumatorii prin testarea flamabilităţii oferită de SGS

În economia globală din prezent, bunurile de consum trebuie să se conformeze cu numeroase cerinţe şi reglementări locale diferite. Nerespectarea acestora poate să ducă la costuri neaşteptate sau, mai rău, să le dăuneze consumatorilor şi să vă compromită iremediabil marca. SGS dispune de o rețea globală de laboratoare cu acces la echipamente moderne de testare a flamabilităţii. Tehnicienii şi auditorii noştri experimentaţi noştri vor lucra cu dumneavoastră pentru a înţelege şi susţine programul de conformitate existent în organizaţia dumneavoastră, sau pentru a elabora un nou program adaptat necesităţilor dumneavoastră de afaceri.

De la materiale de construcţii până la jucării pentru copii, cunoştinţele şi capacităţile noastre de testare vă vor asigura că produsele dumneavoastră sunt pregătite să intre pe piaţă. Unele din caracteristicile focului pe care ni se cere cel mai des să le testăm sunt răspândirea flăcării, autoaprinderea, viteza de ardere, densitatea fumului, combustibilitatea, viteza de propagare a căldurii şi timpul de incendiere totală.

Asiguraţi-vă că produsele dumneavoastră sunt sigure: apelaţi la expertiza noastră în planificarea şi efectuarea testelor de flamabilitate, metodelor şi planurilor potrivite pentru bunurile dumneavoastră de consum. Testăm produse cum sunt, printre altele, saltelele şi lenjeriile de pat, mobilierul (materiale şi umpluturi), îmbrăcăminte, jucării, materiale de construcţii şi obiecte din plastic.

Rețeaua noastră extinsă de tehnicieni şi auditori permite un răspuns rapid şi rentabil pentru necesităţile dumneavoastră de testare a flamabilităţii.