Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Materialele plastice fac parte din viața de zi cu zi, dețin un rol esențial în industrie și reprezintă o parte semnificativă a oricărei economii din ziua de azi.

Aproape orice activitate economică posibilă folosește materiale plastice într-o oarecare măsură. SGS oferă o varietate de servicii pentru producătorii de polimer, comercianți și comunitățile utilizatorilor finali pentru a sprijini inovația, respectarea regulamentelor și testarea performanțelor. Portofoliul nostru include:

  • Monitorizarea calităţii
  • Testarea în sensul reglementărilor precum REACH (înregistrarea, evaluarea și autorizarea substanțelor chimice) și al validării RoHS (restricții la utilizarea anumitor substanțe periculoase)
  • Analiză fizică a caracteristicilor de performanță
  • O serie de testări privind mediul

SGS este lider de marcă la nivel global în multe dintre aceste domenii, fiind recunoscut drept un inovator, un partener de încredere și singurul mare furnizor al acestor servicii. Polimerii evoluează constant, iar numărul de utilizări al acestora este în creștere exponențială. Cum fiecare nou produs sau modalitate de utilizare evoluează, se impun noi reglementări și teste de performanță. SGS oferă diferiților participanți din lanțul de aprovizionare, serviciile cele mai autorizate și mai inovatoare din acest domeniu.