Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Această instruire se referă la auditarea lanţurilor de aprovizionare cu produse farmaceutice, de la producătorii de materie primă şi până la fabricarea produselor vrac, şi urmăreşte cerinţele ghidului ICH Q7A de bună practică privind ingredientele farmaceutice active (API).

Reglementările privind fabricarea conformă bunelor practici de producţie (GMP) a produselor medicamentoase sunt stipulate în legile şi directivele valabile ale SUA, UE, Canadei şi Japoniei. Parte a acestui ghid privind bunele practici de producţie o constituie instruirea obligatorie a tuturor angajaţilor (inclusiv personal tehnic, de service şi de curăţenie şi toţi cei ale căror activităţi pot afecta calitatea produsului) care activează (de exemplu în sectorul de fabricare, procesare, ambalare sau depozitare a produselor medicamentoase) în sectoarele de producţie şi în laboratoarele de verificare a calităţii.

Toţi angajaţii şi contractorii trebuie să beneficieze de instruire generală continuă privind teoria şi implementarea bunelor practici de producţie (GMP).

La încheierea sesiunii de instruire veți putea:

  • Înţelege cerinţele bunelor practici de producţie (GMP) referitoare la produsele farmaceutice cu substanţă activă
  • Ajuta orice persoană implicată în implementarea bunelor practici de producţie (GMP) să înţeleagă rolul lor în procesul de implementare a acestora în cadrul unei organizaţii
  • Explica modul în care diferitele departamente funcţionează în contextul proiectării calităţii, siguranţei şi eficacităţii produselor farmaceutice, ca şi responsabilitate interdisciplinară
  • Înţelege motivul respectării regulilor bunelor practici de producţie (GMP) şi crea o atitudine pozitivă în acest sens

Contactaţi azi expertul dumneavoastră SGS pentru a afla mai multe despre instruirea de specializare privind bunele practici de producţie dedicată auditorilor.