Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Alegerea excipienților și menținerea standardelor foarte ridicate de eficiență în utilizare sunt de importanță vitală pentru succesul celor mai moderne produse farmaceutice.

SGS dispune de o rețea de laboratoare care examinează caracteristicile excipienților, degradarea în timp a acestora în cazul depozitării în vrac, degradarea în timpul depozitării pe perioada utilizării, caracteristicile ambalajului etc. Ajutăm producătorii, cumpărătorii și utilizatorii finali să optimizeze depozitarea, termenul de valabilitate și eficiența, permițând de asemenea monitorizarea și raportarea nevoilor de conformitate, după caz.

Deși excipienții reprezintă partea mai ieftină și mai puțin activă a oricărui preparat final, aceștia joacă un rol vital în livrarea, depozitarea și calitatea produselor farmaceutice. Stabilirea și optimizarea alegerii și utilizării excipienților sunt recunoscute drept un factor cheie în eficiența generală. Cu echipa noastră de specialiști în industrie și cu facilităţile de laborator de ultimă generație, SGS este un lider recunoscut în domeniile testării şi al producţiei de date, acolo unde sunt vizați excipienții. Aflați modul în care experții noștri pot ajuta compania și produsele dumneavoastră.