Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Acest curs vă oferă înţelegerea noilor reglementări, inițiative sau directive internaţionale ce au fost promulgate pentru lanţul de aprovizionare din domeniul farmaceutic in cursul anului precedent.

Noi explicăm modul de documentare și de implementare al acestor noi modificări în legislaţie şi cum să vă îmbunătăţiţi sistemele pentru modificărle ulterioare ale cadrului regislativ. Vor fi discutate dificultăţile şi problemele comune cărora companiile farmaceutice trebuie să le facă faţă datorită acestor modificări, pentru a avea garanţia că toate controalele sistemului de management al calității între departamente pentru întregul lanţ de aprovizionare din domeniul farmaceutic sunt solide si corecte.

Cursul este conceput pentru persoane cu funcții de conducere din domeniul asigurării calităţii, a controlului calității, producţiei şi în special pentru managementul de vârf, pentru a asigura o implementare facilă a schimbărilor recente sau viitoare.

Cursul include conferinţe şi exerciţii practice.

Contactați astăzi firma SGS pentru a afla mai multe informaţii despre cursul SGS pentru specialiști pe tema bune practici de producție.