Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

SGS oferă asistenţă clienţilor noştri globali pentru o gamă variată de servicii de măsurare, calibrare şi testare a instrumentaţiei.

Realizăm audituri privind sistemele de măsurare și oferim servicii de consultanță și instruire pentru personalul care se ocupă de măsurare.

Serviciile noastre includ expertize independente de măsurare a gazelor naturale, GNL, distribuție de hidrocarburi pentru producție și transport, contorizare multi-fazică și măsurare pentru conformarea la standardele de mediu, inclusiv la legislația privind emisiile și poluarea.

Furnizăm:

  • Servicii de calibrare a contoarelor şi testare a debitelor pentru o gamă largă de tipuri lichide și gazoase de măsurători
  • Reglarea fixă a sistemelor de prelevare volumetrice mobile
  • Calibrarea contoarelor mono și multi-fazice
  • Calibrarea instrumentației secundare și terțiare de măsurare

Servicii experimentate de măsurare

SGS are mulţi ani de experiență în furnizarea de servicii de certificare a contoarelor și a sistemelor de prelevare utilizate pentru măsurători pe conductă și la terminal ale transferului de custodie. Furnizarea de măsurători exacte ale hidrocarburilor extrase și produse reprezintă o afacere profitabilă, dar necesită, de asemenea, calcularea taxelor pe petrol și a redevențelor, precum și menținerea unui nivel de înțelegere privind modul de utilizare a resurselor unei țări. Contactați-ne pentru a afla mai multe despre serviciile SGS de măsurare.