Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Vânzarea produselor dvs. prin intermediul lanțului alimentar va fi mai ușoară cu ajutorul certificării ISO 22000.

Auditorii experimentați SGS vor audita organizația dvs. conform acestui standard pentru sistemul de management al siguranței alimentare pentru a vă ajută să controlați și să reduceți pericolele în materie de siguranță alimentară.

Certificarea ISO 22000 acoperă toate procesele din lanțul alimentar care au influență asupra siguranței produselor finite. Specifică cerințele unui sistem cuprinzător de management al siguranței alimentare și încorporează elementele Bunelor Practici de Producție (GMP) și Punctele Critice de Control din Analiza Riscurilor (HACCP).

Acest standard în materie de siguranță alimentară recunoscut pe plan internațional ar trebui să fie folosit de toate organizațiile din lanțul de aprovizionare cu alimente, de la agricultură la servicii alimentare, procesare, transport, depozitare și ambalare la vânzarea în detaliu. Puteți demonstra implicarea dvs. în materie de siguranță alimentară și puteți îmbunătăți poziția dvs. față de concurenții din domeniu prin intermediul unui audit organizat de rețeaua noastră globală de specialiști în domeniul siguranței alimentare.

Elaborată în anul 2005, certificarea ISO 22000 instituie un standard unitar privind siguranța alimentară care armonizează diversele standarde naționale într-un set de cerințe ușor de înțeles, simplu de aplicat și de recunoscut oriunde în lume.

ISO 22000 reprezintă baza FSSC 22000, standardul privind Inițiativa Globală în materie de siguranță alimentară, care cuprinde, în plus, cerințele specifice ale angrosiștilor importanți și ale producătorilor globali.

Dacă aceasta este piața dvs., atunci prin intermediul firmei SGS putem efectua o evaluare inițială conform FSSC 22000, sau putem lucra cu firma dvs. pentru a progresa de la standardul ISO 22000 la acest standard.

Întruniți standardele în materie de siguranță alimentară cu ajutorul certificării ISO 22000 prin intermediul firmei SGS.