Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Producţia, aprovizionarea şi promovarea globală a vitaminelor şi suplimentelor alimentare a fost supusă recent unei cercetări sporite din partea media, organismelor guvernamentale şi grupurilor de protecţie a consumatorilor. Ceea ce a fost odată un sector relativ mic, mai degrabă informal, s-a dezvoltat într-o afacere prosperă, de mai multe miliarde pe an. Una dintre consecinţele acestei creşteri este supravegherea mai riguroasă şi reglementarea sporită în interesul sănătăţii publice.

Obligaţiile naţionale, internaţionale şi simple au sporit gradul de conştientizare al nevoii de date independente, obiective şi de încredere de-a lungul lanţului de aprovizionare pentru asigurarea integrităţii produsului. SGS vă pune la dispoziţie un set de instrumente de aprovizionare şi analiză care vă permit să culegeţi date foarte detaliate. De asemenea, colaborăm cu dumneavoastră la îmbunătăţirea gestiunii riscului şi la stabilirea conformităţii prin orice formă de angajament.

Pe lângă oferirea de servicii care vin în sprijinul certificării ISO 2200 pentru sistemele de management al siguranţei alimentare, vă punem la dispoziţie:

  • Audituri privind bunele practici de fabricație (GMP) pentru industria farmaceutică
  • Testarea nutriţională şi vitamine
  • Testarea microbiologică şi analiza chimică a alimentelor
  • Revizuirea etichetelor alimentelor şi analiza nutriţională
  • Testarea fizică şi senzorială
  • Servicii de testare a reziduurilor de pesticide, alergenilor şi contaminanţilor

În sectorul suplimentelor alimentare, încrederea şi convingerea publică asupra integrităţii lanţului de aprovizionare este de importanţă capitală. La SGS, le oferim fabricanţilor şi comercianţilor instrumentele pentru a stabili nivelul necesar de încredere şi pentru a-l monitoriza pe parcursul timpului.

SGS este un partener de încredere pentru jucătorii majori din sectorul vitaminelor şi suplimentelor pentru sănătate, cu un palmares în monitorizarea lanţului de aprovizionare şi inovaţia în administrarea datelor. Aflaţi cum vă putem sprijini operaţiunile.