Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Pentru a vă ajuta să menţineţi calitatea la fiecare etapă a procesului de producţie, SGS realizează controale în timpul producţiei (DUPRO), în cadrul cărora consultanţii experţi evaluează calitatea componentelor, materialelor şi produselor în cursul procesului de fabricare.

Efectuat atunci când între 30% şi 50% din bunurile dumneavoastră au fost produse şi desfăşurat la faţa locului, serviciul nostru de inspecţie DUPRO evaluează eşantioanele în raport cu reglementările, standardele şi acordurile dumneavoastră contractuale, subliniând defectele potenţiale sau reale astfel încât să le puteţi remedia imediat, în loc să vă ocupaţi de teste şi schimbări costisitoare ale produselor dumneavoastră într-o etapă ulterioară în procesul de producţie.

În calitate de lider mondial în domeniul inspecției, verificării, testării și certificării, SGS este plasat într-un mod unic pentru a vă satisface nevoile de inspecţie în timpul producţiei. Pe lângă efectuarea de inspecţii ale produselor la faţa locului sau din afara locaţiei, putem încorpora inspecţii în cadrul unui program mai cuprinzător de asigurare şi îmbunătăţire a calităţii. Programul nostru de asigurare a calităţii asigură menţinerea standardelor de calitate pe parcursul procesului de producţie, de la designul conceptului până la expedierea mărfurilor, iar programul nostru de îmbunătăţire a calităţii oferă soluţii pentru orice probleme s-ar ivi.

Inspecţiile DUPRO realizate de SGS reprezintă o parte vitală a controlului producţiei în fabrică pentru toate bunurile de consum şi pot fi încorporate în propriile dumneavoastră proceduri de asigurare a calităţii şi evaluare a riscului. Consultanţii noştri vă stau la dispoziţie pentru a vă explica cum poate beneficia compania dumneavoastră de serviciile care au ajutat deja clienţii să introducă mii de produse pe piaţă într-un mod sigur şi eficient.