Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Industria chimicalelor de uz casnic a fost supusă unor examinări atente în ultimii 30 de ani.

Creșterea gradului de conștientizare publică asupra chestiunilor de mediu și de sănătate publică a intensificat presiunile asupra fabricanților și comercianților de a se concentra pe minimizarea impactului de mediu și reducerea efectului negativ al ambalajelor asupra managementului deșeurilor. De asemenea, s-au intensificat presiunile de garantare a siguranței consumatorilor vulnerabili, cum ar fi copiii.

Producătorii și comercianții de chimicale de uz casnic se confruntă nu doar cu supravegherea de către autorităţile de reglementare, ci și cu nevoia de a opera într-un mediu de afaceri în schimbare, în care consumatorii cer informații mai clare legate de produs și etichete, o mai bună marcare a produselor și ambalaje mai sigure.

SGS oferă o gamă largă de servicii de monitorizare, inspecție și testare a lanțului de aprovizionare, pentru a-și ajuta partenerii să răspundă acestor nevoi într-un mod eficient și cu minime întreruperi în procesele comerciale. Totodată, pe baza monitorizării calității și a analizei evoluției produsului, vă putem ajuta să implementați un sistem de management al riscului eficient și care va economisi timp.

Chimicalele de uz casnic sunt produse strict reglementate, sofisticate, furnizate pe o piață foarte competitivă și din ce în ce mai sceptică. SGS este un partener de încredere atunci când aveți nevoie de garanția integrității produselor, care vă ajută să respectați regulamentele și conformitatea produsului.