Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Datorită implicațiilor în domeniul sănătății publice, chimicalele de specialitate cum sunt cele folosite pentru parfumuri și arome, se află acum printre cele mai reglementate materiale folosite în industrie.

Gradul de reglementare întâmpinat de producătorii și comercianții din acest domeniu poate părea descurajant în primă instanță, întrucât legiferările privind alimentele, cosmeticele, vitaminele și în unele cazuri produsele farmaceutice formează un cadru normativ foarte complex pentru mediul de afaceri. Pe măsură ce comerțul s-a extins la nivel global, acest cadru a devenit la rândul său mai complex și mai fragmentat.

Noi tipuri de reglementări, cum ar fi REACH și NICNAS, au arătat cantitatea mare de date solicitată înainte ca o simplă tranzacție să poată avea loc. SGS oferă servicii care să îi ajute pe cei care activează în acest sector să se descurce în labirintul reglementărilor și să obțină produse conforme cu specificațiile legislative. Respectarea acestor reglementări la nivel global poate fi deosebit de dificilă, datorită marii varietăți de cerințe foarte detaliate. Indiferent de poziționarea dumneavoastră geografică, SGS vă poate ajuta să înțelegeți cerințele piețelor dumneavoastră țintă și să vă asigurați de respectarea regulamentelor și de conformitatea produselor.

În calitate de marcă parteneră respectată, bine informată și de încredere pentru cei care operează în industria de parfumuri și arome, oferim o clasă largă de servicii de monitorizare, analiză și testare a lanțului de aprovizionare, pentru a ne ajuta clienții să gestioneze eficient riscurile și pentru a facilita comerțul în acest mediu dificil. Aflaţi mai multe despre modul în care vă putem sprijini operațiunile.