Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

ISO 22716 este o nouă consiliere pentru bunele practici de producţie (GMP) pentru industria producătoare de cosmetice şi descrie principiile de bază ale modului în care se aplică GMP într-o unitate de fabricaţie a produselor cosmetice finite.

Cursul de sensibilizare oferit de SGS ISO 22716 a fost conceput pentru a vă informa despre cerinţele bunelor practici de producţie (GMP) pentru industria cosmetică conform normei ISO 22716:2007.

Instruirea SGS vă ajută să înţelegeţi lanţurile de aprovizionare cu produse cosmetice pentru cosmetice de la producătorii de materii prime la producătorii de produse finite. Explicăm de asemenea cerinţele speciale necesare pentru a elabora un sistem de management al calităţii (QMS) conform principiilor GMP şi următoarele din prevederile ISO 22716.

Această instruire constituie o introducere a actorilor implicaţi în dezvoltarea, implementarea şi gestionarea GMP pentru industria producătoare de cosmetice, relevante în special pentru acele organizaţii care fabrică produse cosmetice şi care trebuie să respecte GMP. Dacă doriţi să participaţi şi la alte sesiuni de instruire pentru audit pe baza ISO 22716, în timpul acestui curs veţi obţine informaţiile şi înţelegerea necesare pentru a vă consolida abilităţile de auditor.

Instruirea include conferinţe şi exerciţii practice.

Contactaţi astăzi firma SGS pentru a afla mai multe despre beneficiile cursurilor de sensibilizare organizate de firma SGS referitoare la ISO 22716.