Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Studiile de impact asupra mediului oferite de SGS vă ajută să testaţi şi să ţineţi evidenţa modului în care se comportă pesticidele dumneavoastră, precum şi alte produse agrochimice, în condiţii controlate pe teren şi în laborator.

Prin urmare, studiile noastre de mediu vă oferă datele independente de care aveţi nevoie pentru a vă ajusta exact produsele şi a facilita procesul de autorizare.

Putem gestiona studiul de impact asupra mediului din faza de proiect până la execuţie, fie ca director de studiu, fie ca investigator principal. Toate studiile noastre respectă buna practică de laborator impusă de Uniunea Europeană în 1999, de Societatea de toxicologie şi chimie a mediului (SETAC) în 1995 şi/sau de Agenţia pentru Protecţia Mediului (APM). În plus, când se revizuieşte legislaţia din SUA sau Europa, putem efectua studii personalizate conform cerinţelor dumneavoastră.

Datorită reţelei noastre globale, putem efectua studii pe teren în cele mai variate condiţii geografice şi climatice. Realizăm studii cu privire la:

  • Infiltrarea şi drenarea apelor poluate
  • Monitorizarea pânzei freatice şi a apei de suprafaţă
  • Disiparea/acumularea solurilor

Luaţi legătura acum cu SGS pentru a afla cum pot studiile noastre de impact asupra mediului să vă ajute în procesul de autorizare.