Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Serviciile de protejare a mărcii şi a integrităţii lanţului de aprovizionare oferite de SGS vă ajută să menţineţi valoarea de marcă, să vă protejaţi reputaţia şi veniturile, şi să asiguraţi protecţia consumatorilor.

Folosind reţeaua noastră internaţională de laboratoare, putem colabora cu dumneavoastră pentru a identifica posibilităţile de contrafacere, substituire, diluare şi alte activităţi ilegale în fiecare etapă a lanţului de aprovizionare. Prin serviciile noastre de supraveghere, inspecţie şi autentificare, putem ajuta la reducerea acestor riscuri. Datorită serviciilor noastre de protejare a mărcii, puteţi îndeplini promisiunile făcute de marca dumneavoastră pe toate canalele (aprovizionare, distribuţie, comerţ, comerţ cu amănuntul) şi în relaţie cu toţi consumatorii.

Pentru a verifica autenticitatea bunurilor şi mărfurilor dumneavoastră, putem efectua audituri pentru protejarea mărcii prin analiza exactă a produselor, şi putem compara materialele dumneavoastră de referinţă cu cele suspectate de fals, în funcţie de mai multe criterii.

Pentru a vă ajuta să vă protejaţi marca, oferim un serviciu care adaugă marcaje bunurilor în stadiul de producţie. Aceste marcaje servesc drept amprentă pentru identificarea bunurilor şi ne permit să facem controale prin sondaj în punctele critice de stocare şi distribuţie din cadrul lanţului de aprovizionare. Serviciul nostru de autentificare instantanee la faţa locului vă avertizează cu privire la cazurile de fraudă sau alte practici ilegale, şi putem asigura custodia lanţului de probe pentru a vă ajuta în eventualitatea unor litigii.

Pe lângă că îmbunătăţesc controlul calităţii, serviciile noastre de protejare a mărcii şi a integrităţii lanţului de aprovizionare pot ajuta organizaţia dumneavoastră să respecte legislaţia privind siguranţa şi mediul. În plus, aceste servicii pot ajuta la protejarea consumatorilor şi a altor operatori.

Luaţi acum legătura cu SGS pentru a descoperi cum pot serviciile noastre de protejare a mărcii şi a integrităţii lanţului de aprovizionare să vă ajute să păstraţi valoarea mărcii, să protejaţi consumatorii şi să vă creşteţi veniturile.