Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Pesticidele pot reprezenta cheia către o agricultură durabilă, însă utilizarea acestora poate fi controversată.

Riscul de bioacumulare, distrugerea biodiversităţii, problemele poluării şi ale evacuării deşeurilor şi scurgerile de produse chimice au generat o atenţie crescută şi un sentiment general de scepticism în rândul autorităţilor de reglementare şi al publicului larg față de pesticide.

Pesticidele pot fi o unealtă de mare preț în agricultura modernă dar, uneori reprezintă cauza principală a distrugerii valorii. Nu este o sarcină uşoară să foloseşti combinaţia corectă de substanţe chimice, la timpul și în modul potrivit, în conformitate cu toate normele în vigoare. Specialiştii noştri vă pot ajuta să faceți alegerea corectă a pesticidului şi șă selectați metoda optimă de aplicare, doza corectă şi momentul de aplicare cel mai potrivit pentru a asigura o eficacitate maximă şi un efect minim asupra mediului.

SGS oferă o gamă largă de servicii pentru a-i susține pe cei care produc, comercializează și utilizează pesticide. Serviciile noastre includ:

  • Încercări pe teren
  • GLP privind studiile reziduurilor
  • Studii de impact asupra mediului
  • Studii ecotoxicologice
  • Chimie analitică
  • Protejarea mărcii şi managementul lanţului de aprovizionare

Portofoliul nostru de servicii este destinat susținerii partenerilor noștri în managementul de risc eficient şi în respectarea regulamentelor, de la producţie până la utilizarea finală. Aflați cum vă putem ajuta.