Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Erbicidele pot fi cheia unei întreprinderi agricole durabile, şi pot reprezenta unica soluţie pentru unele infestări critice care afectează agricultura modernă. Cu toate acestea, pot da naştere la controverse, iar folosirea lor incorectă poate duce la plata unor despăgubiri substanţiale.

Din cauza problemelor legate de bioacumulare şi de impactul asupra mediului, erbicidele sunt supuse unui regim normativ sever. Astfel de probleme au produs un scepticism generalizat în rândul publicului şi al autorităţilor de reglementare în ce priveşte folosirea unor substanţe chimice cum sunt organofosfaţii.

Nu este uşor să foloseşti combinaţia de substanţe potrivită, la timpul potrivit, în modul potrivit şi în conformitate cu normele aplicabile. Specialiştii noştri din domeniu vă pot ajuta să alegeţi combinaţia adecvată şi metoda de aplicare corectă, în doza optimă şi la momentul cel mai potrivit, pentru a asigura eficacitate maximă şi efect minim asupra mediului.

SGS oferă o gamă cuprinzătoare de servicii destinate celor care produc, comercializează şi utilizează erbicide.

Serviciile noastre includ:

  • Încercări pe teren
  • Studii ale reziduurilor cu respectarea bunei practici de laborator
  • Studii de impact asupra mediului
  • Studii ecotoxicologice
  • Chimie analitică
  • Protejarea mărcii şi managementul lanţului de aprovizionare

Bogatul nostru portofoliu de servicii a fost creat pentru a-i ajuta pe partenerii noştri în managementul de risc eficient şi în respectarea regulamentelor, de la producţie până la utilizarea finală. Aflați cum vă putem ajuta.