Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Firmele din industria agro-alimentară activează cu marjă de profit redus, iar optimizarea utilizării de lubrifianți scumpi, lichide hidraulice și altele asemenea este esențială pentru a obține echilibrul adecvat între cheltuieli, disponibilitatea echipamentelor și întreținerea planificată.

Optimizarea echipamentelor este o măsură cheie pentru a obține performanțe în orice afacere, în special pentru echipamentele scumpe specializate din sectorul agricol. Prelungirea duratei de funcționare, în special cea a echipamentelor care sunt în funcțiune doar parțial în decursul unui an, este esențială pentru a atinge eficiența economică.

Prin programul nostru pentru ulei și lichide uzate, SGS oferă accesul la rețeaua globală de laboratoare de ultimă generație și de analiști experimentați. Putem oferi o analiză cuprinzătoare a uzurii și consultanță utilizatorilor finali și firmelor care închiriază echipamente ca și cooperativelor, cu privire la momentul în care să înlocuiască uleiul și lichidele, când poate fi prelungită durata de utilizare a echipamentelor și când încep să apară probleme, datorită lichidelor contaminate sau uzate. Gama noastră de servicii urmărește să ofere suport pentru perioadele de indisponibilitate și pentru programele de mentenanță previzionate pentru toate tipurile de utilaje agricole.