Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Producția de materiale plastice se bazează pe combinația monomerilor sau, din ce în ce mai mult, a prepolimerilor sau a precursorilor de polimeri.

Monomerii sunt moleculele organice care formează polimeri sintetici cum ar fi clorura de vinil, care se folosește apoi la producerea de policlorură de vinil (PVC). Prepolimerii reprezintă un monomer sau un sistem de monomeri care au reacționat chimic ajungând la o stare intermediară a greutății moleculare.

Sectoarele industriale care utilizează monomeri și prepolimeri ca materiale de bază sau cele care le produc trebuie să garanteze că produsele lor îndeplinesc atât cerințele clientului cât și standardele de calitate. De asemenea, pe lângă asigurarea calității produsului, este esenţial să se asigurare fiabilitatea, siguranţa, sustenabilitatea şi securitatea lanţurilor de aprovizionare.

Serviciile noastre vă oferă acces la un domeniu vast de cunoştinţe globale și de experienţă referitoare la identificarea surselor privind achiziția de monomeri și prepolimeri (sau precursori de polimeri) și la modul în care să asigurați calitatea și fiabilitatea furnizării lor. Aflați cum vă putem ajuta.