Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Acizii şi bazele reprezintă uneltele de bază ale industriei chimice.

Acestea se regăsesc într-o gamă largă de aplicații, inclusiv în producția de vopsele și pigmenți, fibre artificiale, mase plastice, săpunuri și explozivi (acizi), săpunuri, hârtie, tratarea materialelor textile, fotografie și sticlă (alcali).

Sectoarele industriale care utilizează acizi și alcali ca produse de bază sau industriile care le generează trebuie să asigure calitatea corespunzătoare a acestora pentru a îndeplini atât standardele solicitate, cât și cerințele clienților. Cu toate acestea, pe lângă asigurarea calității produselor, este esenţială asigurarea fiabilităţii, siguranţei, durabilităţii şi securităţii lanţurilor de aprovizionare.

SGS furnizează servicii care variază de la inspecție și prelevare a probelor până la analize complete de laborator și servicii de monitorizare, precum și facilitarea măsurării și calibrării. Având SGS ca partener, aveți acces la o vastă experienţă industrială şi la cunoştinţe globale privind materiile prime chimice, asigurarea calității produselor și a integrității lanțului de aprovizionare. Aflați cum vă putem ajuta.