Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Căutați în directoarele SGS de clienți certificați și de produse certificate pentru a verifica statutul certificatelor emise de noi pentru sisteme de management, pentru procese sau produse, precum și pentru a găsi date cheie privind furnizorii auditați.

Accesibile tuturor comercianților cu amănuntul, producătorilor, consumatorilor și altor părți interesate, directoarele noastre pot fi consultate utilizând diverși parametri, printre care numele clientului, numărul certificatului și/sau numele produsului.

Dacă nu se specifică altfel, directoarele sunt disponibile în limba engleză.

Director de clienți certificați

Verificați statutul oricărui certificat emis de SGS pentru sisteme de management sau pentru procese cu ajutorul directorului nostru de clienți certificați.

Bunuri electrice și electronice de consum

SGS certifică produse electrice și electronice (EE) în conformitate cu numeroase sisteme naționale și internaționale. Acest director conține informații privind certificări valabile de produse de la diferitele organisme de certificare ale SGS, precum și detalii privind propriile noastre certificări.

Căutați în directorul SGS de clienți certificați pentru produse electrice >

Căutați în Registrul de produse sigure SGS Fimko (produse certificate înainte de 2019.01.01) >

Verificarea furnizorilor auditați (China)

Pentru a sprijini relațiile dintre cumpărătorii internaționali și IMM-urile chineze, am creat o bază de date care le permite partenerilor noștri să verifice rezultatele auditurilor furnizorilor. Baza de date poate fi consultată utilizând fie un număr de raport, fie un nume de furnizor.

Căutați în baza de date pentru verificarea furnizorilor auditați de SGS pentru China >

Comitetul pentru resursele de aer din California: Măsuri de control al toxicității din aer (CARB ATCM)

Directorul nostru CARB ATCM le permite producătorilor, distribuitorilor, importatorilor şi comercianților cu amănuntul să caute informaţii privind certificarea produselor din lemn compozit.

Căutați în directorul CARB ATCM al SGS >

Componente și produse de încălțăminte

Certificarea ECOSECURE de la SGS sprijină industria globală a încălțămintei oferindu-vă posibilitatea de a verifica dacă părțile componente și/sau produsele de încălțăminte au fost testate și certificate conform acestui punct de referință global.

Căutați în directorul SGS de clienți cu certificare ECOSECURE >

Mărci de certificare pentru alimente

Mărcile de certificare pentru alimente demonstrează angajamentul unui furnizor față de siguranța alimentară, precum și față de sănătatea și igiena alimentelor. Directorul nostru le permite companiilor din cadrul lanțului alimentar să verifice statutul certificării clienților noștri.

Răsfoiți directorul SGS al mărcilor de certificare pentru alimente (disponibil doar pe SGS.com) >

Informaţii suplimentare privind certificările bunurilor de consum

Mai multe informații privind certificările unor bunuri de consum sunt disponibile pe site-urile web ale acestor sisteme:

  • IECEE: baza de date cu certificate de testare IECEE indică toate certificatele CB înregistrate emise la nivel global. Accesați baza de date IECEE >
  • INMETRO Brazilia: registrul de certificate INMETRO le permite utilizatorilor să verifice produse și statutul companiilor care operează pe teritoriul acestei țări. Accesați registrul INMETRO >