Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Având o reţea globală de laboratoare de înaltă tehnologie şi experţi pe teren, SGS asigură servicii cuprinzătoare de tratare a seminţelor, oriunde v-aţi afla.

Una dintre specializările noastre implică realizarea studiilor de ameliorare a seminţelor şi testele asociate de formare a prafului din seminţe. Acest test măsoară cantitatea de praf care poate pătrunde în atmosferă când sunt agitate seminţele tratate.

Determinarea cantităţii de praf evacuat este un pas important în evaluarea caracteristicilor ameliorării seminţelor, dar şi a posibilităţii de utilizare şi a siguranţei. În cazul agitării seminţelor tratate, acestea pot produce o cantitate semnificativă de praf. Deoarece o particulă de praf (sau o particulă de seminţe) poate reprezenta un pericol potenţial pentru sănătate şi siguranţă, rezultatele studiilor noastre de evacuare a prafului vă ajută să măsuraţi şi să reduceţi la minimum acest risc.

Studii de ameliorare a seminţelor

De la iniţierea studiului la analiza datelor, noi putem modifica fiecare etapă a proiectului conform specificaţiilor dumneavostră. De fapt, noi putem personaliza proiectarea studiului, replicarea, rezumatul rezultatelor, analiza statistică, reprezentarea grafică şi formatul raportului final.

Noi avem experienţa, echipamentul şi personalul necesar pentru a ne ocupa de studiile dumneavoastră pretratate sau de aplicare a tratamentelor specifice în cadrul laboratorului nostru. Noi vom evalua substanţele de protejare, polimerii şi substanţele de acoperire din punctul de vedere al performanţelor, siguranţei şi capacităţii de depozitare a seminţelor, pentru a satiface cerinţele studiului dumneavoastră.

Folosirea SGS pentru realizarea studiilor de evacuare a prafului pentru tratamentul seminţelor, dar şi pentru alte teste ale seminţelor, asigură avantaje multiple. Contactaţi-ne acum pentru a descoperi cum vă putem ajuta să vă îmbunătăţiţi producţia, să vă reduceţi riscurile şi să creşteţi la maximum valoarea resurselor.