Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

În timp ce consumatorii din unele ţări sunt în continuare îngrijoraţi cu privire la organismele modificate genetic (OMG), este important să vă asiguraţi că produsele dumneavoastră respectă cerinţele normative din domeniu.

Programul de conservare a identităţii oferit de SGS abordează atât problema încrederii consumatorilor, cât şi pe cea a respectării regulamentelor.

Urmărim originea seminţelor şi testăm produsele în fiecare punct al lanţului de aprovizionare, pentru a vă ajuta să înlăturaţi temerile publicului şi să îndepliniţi cerinţele normative aplicabile.

Acest nivel de trasabilitate a seminţelor reduce riscul dumneavoastră comercial şi adaugă valoare produselor. Programul de conservare a identităţii vă permite nu doar să detectaţi şi să rezolvaţi problemele apărute în timpul depozitării, transportului şi producţiei, ci şi să vă asiguraţi că materiile prime pe care le folosiţi provin din surse durabile.

Servicii de testare pentru OMG

Conduse de specialişti cu îndelungată experienţă de laborator şi pregătire universitară în chimie, microbiologie şi agronomie, laboratoarele noastre funcţionează în condiţii stricte de reglementare şi sunt acreditate ISO 17025 şi ISO 9001:2008. Acest fapt înseamnă că dispunem de facilităţile şi capacităţile necesare pentru serviciile de testare OMG, în plus faţă de un program de conservare a identităţii.

Luaţi acum legătura cu SGS pentru a beneficia de acest tip de pachet de servicii şi a vă asigura că respectaţi regulamentele privitoare la OMG în timp ce monitorizaţi toate procesele.