Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Serviciul de realizare a hărţii calităţii oferit de SGS furnizează date pentru investitori, comercianţi şi companiile care lucrează în domeniul planificării agricole cu privire la calitatea recoltei în regiunile specificate, înainte ca recoltele să fie pregătite pentru export sau procesare.

Deoarece inspectorii noştri urmăresc valul recoltei în întreaga lume, ei prelevează multiple eşantioane din recolte (de pe câmp şi din magazii) pentru a crea fiecare hartă a calităţii. Dacă sunteţi abonaţi la serviciul nostru, primiţi o informare săptămânală pentru fiecare ţară şi regiune care are hartă interactivă. Apoi puteţi selecta zone specifice pentru a obţine lista completă a rezultatelor testelor de calitate pe recoltă (maximum, minimum şi mediu) din locatia respectiva. Aceste rezultate acoperă o gamă de parametri, inclusiv proteine, umiditate, greutatea testată şi materiile străine.

Deoarece primiţi aceste date referitoare la calitate, care sunt de încredere şi actualizate la intervale regulate, imediat ce sunt disponibile, puteţi lua decizii pe baza celor mai bune informaţii şi vă puteţi afla cu un pas în faţa concurenţei. Pentru a intari şi mai mult investiţia şi deciziile dumneavoastră comerciale vă puteţi abona la o hartă personalizată a calităţii pentru o regiune şi o selecţie de recolte care vă interesează în mod deosebit. Aceasta înseamnă că vă puteţi concentra asupra suprafeţelor cu cereale de calitate înaltă şi puteţi face planuri de achiziţii şi investiţii mai realiste.

Luaţi acum legătura cu SGS pentru a descoperi cum vă poate ajuta serviciul nostru de creare a hărţii calităţii să îmbunătăţiţi deciziile comerciale şi pe cele de investiţii.