Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Monitorizarea culturilor şi servicii agronomice oferite de SGS - identificaţi problemele de producţie ale culturilor şi optimizaţi producţia.

Monitorizarea eficientă reprezintă un aspect esenţial pentru optimizarea producţiei culturilor şi operaţiunile de management al solului. Vă oferim servicii cuprinzătoare de monitorizare a culturilor şi recoltei, management al dăunătorilor, observare a recoltei şi evaluare a producţiei, pentru a optimiza operaţiunile dumneavoastră şi a reduce la minimum riscul de pierdere a profitului.

Ca lider mondial în servicii agronomice şi de monitorizare a culturilor, noi vă oferim experienţă şi cunoştinţe de agricultură fără egal, cele mai noi tehnologii şi o reţea globală unică. Ca urmare, vă putem ajuta să îmbunătăţiţi managementul solului şi producţia culturilor în regiuni agricole de maximă importanţă.

Contactaţi-ne astăzi pentru a discuta despre cum pot serviciile noastre agronomice şi de monitorizare a culturilor să vă îmbunătăţească producţia agricolă şi managementul solului.