Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Încercări pe teren pentru biosecuritatea caracterelor MG de la SGS - o gamă vastă de servicii de încercări pe teren care să vă ajute să garantați siguranța noilor caractere modificate genetic (MG).

Este necesară testarea amănunțită a noilor caractere modificate genetic. Unele studii sunt necesare periodic, iar alte studii se impun personalizat în funcție de noua modificare și calitate a caracterului agronomic. Principiile bunei practici de laborator (GLP) specifică modul în care ar trebui efectuat studiul pentru caracterul MG. Precizia în planificare, realizare, măsurile de gestionare a produselor și în documentație este esențială în orice moment. 

Încercările noastre pe teren pentru biosecuritatea caracterelor MG vă oferă operațiuni acreditate, proceduri de operare standardizate, un sistem recunoscut al documentelor privind încercările de pe teren, program de gestiune, personal calificat și experimentat și echipamente de ultimă generație pentru a preveni erorile în studiile efectuate.

O gamă largă de servicii de încercări pe teren pentru biosecuritatea caracterelor MG

Beneficiați de un singur contract care oferă o serie de servicii internaționale, printre care:

  • Echivalență agronomică
  • Echivalență nutrițională
  • Testarea organismelor nețintă
  • Furnizarea de materiale de referință privind nutriția animalelor
  • Evaluarea impactului asupra mediului
  • Acumulare în sol
  • Disipare în sol

Încercări fiabile pe teren pentru biosecuritatea caracterelor MG de la un lider mondial în domeniu

Noi oferim ani mulți de experiență în planificarea și coordonarea încercărilor pe teren pentru biosecuritatea caracterelor MG referitoare la testarea echivalenței agronomice și echivalenței nutriționale, impactul asupra mediului și analiza insectelor nețintă în multiple locuri și clime. Echipamentele noastre respectă sistemele de management al calității din domeniu pentru efectuarea de studii obligatorii privind biosecuritatea în vederea depunerii locale, internaționale și globale a acestora.

Pentru a discuta despre nevoile dumneavoastră privind încercările pe teren pentru biosecuritate, contactați-ne astăzi.