Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Încercări pe teren de la etapa inițială până la lansarea pe piață de la SGS - dezvoltați noi substanțe active sau combinații de substanțe active înaintea înregistrării, demonstrând și validând performanța.

În etapa inițială a dezvoltării, performanța noilor substanțe active sau a combinațiilor de substanțe active din formulele standard este analizată pentru a obține un set de date solide pentru definirea condițiilor de etichetare pentru bune practici agricole (GAP). Experiența și înțelegerea profundă a operațiunii pe teren este esențială pe durata acestei etape inițiale a cercetării orientate spre produse.

Cu excepția cazului când aceste încercări sunt impuse prin regulamente, sunt necesare bune practici experimentale, precum și documentare și comunicare serioasă cu sponsorul pentru a selecta candidatul potrivit pentru dezvoltare ulterioară. Imediat ce un produs este gata pentru lansarea pe piață, evaluarea comparativă cu produsele concurente este esențială în vederea prezentării produsului către fermieri și alte părți interesate.

Încercările noastre pe teren vă oferă operațiuni acreditate, proceduri de operare standardizate, un sistem recunoscut al documentelor privind încercările de pe teren, program de gestiune, personal calificat și experimentat și echipamente de ultimă generație pentru a preveni erorile în serviciile furnizate. Oferim, de asemenea, încercări demonstrative și organizăm zile de demonstrații pentru a le permite fermierilor să evalueze avantajul tehnologiei și al noilor produse.

O gamă largă de servicii de încercări pe teren de la etapa inițială până la lansarea pe piață

Beneficiați de un singur contract care oferă o serie de servicii internaționale, printre care:

  • Încercări pentru sprijinirea lansării pe piață/vânzărilor
  • Încercări pentru compararea produselor
  • Compararea seriilor
  • Compararea timpilor
  • Demonstrarea soiurilor
  • Demonstrarea debitului de însămânțare
  • Interacțiune cu diverși dăunători
  • Condiții îmbunătățite, de irigare
  • Încercări demonstrative pe teren
  • Zile cu acces liber la încercări pe teren

Încercări fiabile pe teren de la etapa inițială până la lansarea pe piață efectuate de un lider mondial în domeniu

Noi oferim ani mulți de experiență în planificarea și coordonarea încercărilor pe teren referitoare la testarea echivalenței agronomice și echivalenței nutriționale, impactul asupra mediului și analiza insectelor nețintă în multiple locuri și clime. Echipamentele noastre respectă sistemele de management al calității din domeniu pentru efectuarea de studii obligatorii privind biosecuritatea în vederea depunerii locale, internaționale și globale a acestora.

Pentru a discuta despre nevoile dumneavoastră privind încercările pe teren de la etapa inițială până la lansarea pe piață, contactați-ne astăzi.