Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Contractaţi serviciile de cercetare oferite de SGS pentru a dezvolta şi autoriza produsele dumneavoastră pentru protejarea culturilor, varietăţile de seminţe şi fertilizatorii, şi pentru a asigura siguranţa şi respectarea regulamentelor.

Pentru a vă dezvolta şi autoriza produsele de uz agricol cum ar fi pesticidele, seminţele sau fertilizatorii, aveţi nevoie de o diversitate de resurse de specialitate. Serviciile noastre de cercetare pe bază de contract contribuie la dezvoltarea şi autorizarea produselor de uz agricol şi vă ajută să asiguraţi siguranţa şi respectarea regulamentelor.

Ca lider mondial în servicii de cercetare pe bază de contract, noi vă oferim experienţă şi cunoştinţe fără egal, cele mai noi tehnologii şi o reţea globală unică. Ca urmare, vă putem oferi soluţii inovatoare, personalizate, care vă ajută să vă lansaţi produsele pe piaţă.

Contactaţi-ne astăzi pentru a discuta despre modul în care serviciile noastre de cercetare pe bază de contract vă pot ajuta în dezvoltarea şi autorizarea cu succes a produselor.