Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Având o afacere competitivă vă veţi strădui constant să oferiţi servicii şi produse de cea mai bună calitate pentru publicul dumneavoastră ţintă.

Este esențial, pentru a putea participa în lanțurile globale de aprovizionare și în comerțul național sau internațional ca produsele dumneavoastră, sistemele sau serviciile să fie conforme standardelor și reglementărilor aplicabile. Nerespectarea acestora va compromite semnificativ accesul dumneavoastră pe piaţă.

Serviciile noastre de certificare vă ajută să încorporaţi criterii constructive critice şi cerinţe de conformitate, începând de la faza de proiectare şi până la produsul finit. Putem stabili reglementările şi standardele pentru fiecare produs, serviciu şi piaţă vizată şi apoi să le testăm şi să le verificăm în diverse etape ale procesului de producţie şi de prelucrare, pentru a garanta că sunteți în conformitate. Dacă sistemele dumneavoastră de management sunt supuse procedurii de certificare, auditorii noștri verifică conformitatea cu cerințele celui mai adecvat standard(e).    

Noi oferim un pachet complet de certificare pentru toate domeniile și sectoarele de activitate, în funcție de cerințele dumneavoastră specifice, asigurându-vă accesul la cele mai bune practici globale. Când trebuie să dovediți să produsele sau serviciile dumneavoastră respectă reglementările, standardele sau schemele naționale/internaționale, serviciile noastre de certificare vă oferă dumneavoastră și clienților dumneavoastră garanția de care aveți nevoie.