Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Această instruire a fost elaborată pentru a vă ajuta să explicaţi ce sunt Evenimentele Sustenabile şi să înţelegeţi cerinţele pentru un sistem de management al evenimentelor sustenabile (SEMS) bazat pe standardul ISO 20121.

Evenimentele au impact asupra mediului, economiei şi bunăstării sociale la diverse niveluri, inclusiv asupra consumului de apă, producției de deșeuri solide, consumului de energie, efectelor asupra biodiversității, șomajului, selecției furnizorilor etc. Standardul ISO 20121 defineşte specificaţia pentru un sistem de management al sustenabilităţii în scopul certificării managementului evenimentelor.

Această instruire constituie o introducere a actorilor implicaţi în dezvoltarea, implementarea şi managementul unui Eveniment Sustenabil conform ISO 20121. Dacă doriţi să absolviţi şi alte cursuri de instruire, cum ar fi cele de implementare a standardului ISO 20121 sau a standardului SEMS adresate auditorilor interni, în timpul cursului curent veţi obţine cunoştinţele şi înţelegerea standardului ISO 20121 necesare pentru a vă consolida abilităţile de auditor.

Instruirea include conferinţe şi exerciţii practice. Pentru a participa la acest curs nu este necesar ca participanţii să deţină deja cunoştinţe despre sistemele de management al evenimentelor sustenabile sau despre standardul ISO 20121.

Contactaţi astăzi firma SGS pentru a afla cum puteţi beneficia în urma instruirii de conştientizare referitoare la ISO 20121.