Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Dacă faceţi parte din industria hotelieră, ştiţi cât de importantă este siguranţa pentru afacerea dumneavoastră.

Concentrarea asupra siguranţei şi reducerea la minimum a riscurilor de contaminare fac parte din programul dumneavoastră zilnic şi trebuie să fiţi absolut siguri că vă gestionaţi activităţile cât se poate de sigur pentru a evita expunerea.

La SGS oferim o gamă largă de servicii în domeniul hotelier care includ monitorizarea şi testarea tuturor aspectelor activităţilor din industria hotelieră. De la hoteluri, restaurante, cantine până la magazine alimentare cu amănuntul, magazine de proximitate, şcoli şi spitale, vom colabora cu dumneavoastră pentru a vă ajuta personalul să adere la standardele de igienă şi siguranţă alimentară. Oferim servicii de inspecţie şi verificare, de testare şi evaluare dar şi de instruire pentru a garanta că angajaţii dumneavoastră sunt complet echipaţi pentru a menţine standardele de igienă şi că sunt informaţi privind procedurile în cazul puţin probabil al contaminării.

Echipele noastre specializate în servicii în domeniul hotelier au experienţă referitoare la fiecare scenariu şi înţeleg importanţa respectării standardelor de reglementare şi a adoptării stricte a liniilor directoare internaţionale. Serviciile noastre în domeniul hotelier şi echipamentele pentru teste de laborator sunt disponibile în toată lumea, oferindu-vă un ajutor rapid şi eficient.