Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Studiile SGS ale apei potabile şi apei tratate garantează calitatea apei dumneavoastră prin efectuarea de verificări zilnice ale compoziţiei acesteia şi prin analizarea calităţii sale chimice, biochimice şi microbiologice. Sunaţi astăzi echipa noastră calificată.

Afacerea dumneavoastră depinde de apa de cea mai bună calitate pentru alimentarea cu apă potabilă dar şi pentru procesele dumneavoastră de producţie (apa tratată) şi pentru sistemele de încălzire şi răcire. Analizele apei pe care le noi efectuăm vă ajută să satisfaceţi toate cerinţele de reglementare aplicabile ca să corespundeţi unui standard de cea mai bună calitate pentru apa dumneavoastră.

Reputaţia noastră în stabilirea calităţii apei este imbatabilă şi susţinută de ani de experienţă. Am monitorizat calitatea apei potabile în oraşe şi municipii mari, fabrici şi locuinţe, pentru fabricanţi, instituţii şi comunităţi.

Analizele studiilor de teren şi cele în laboratorul de specialitate efectuate de noi includ:

  • Gestionarea riscului de legionella: Folosirea noii tehnologii cu markeri biologici pentru teste rapide cu adenozină trifosfat (ATP) pe teren şi în laborator pentru a verifica turnurile de răcire şi prizele de apă şi pentru a efectua cartografia biologică a reţelelor de apă caldă
  • Prevenirea degradării apei potabile: Monitorizarea unităţilor de producţie, a instalaţiilor de depozitare şi distribuire  
  • Verificarea apei industriale tratate prin monitorizarea contaminării microbiologice a instalaţiilor de producţie  
  • Testarea nivelului de radioactivitate
  • Reglarea poluanţilor anorganici (anioni, metale, nutrienţi) şi organici (solvenţi, ulei mineral, hidrocarburi, pesticide)
  • Monitorizarea oxigenului chimic şi biologic, alcalinităţii şi conductivităţii

Pentru rezultate sigure şi garantate, verificate de laboratoarele noastre acreditate, sunaţi-ne astăzi şi asiguraţi-vă că sursa dumneavoastră de apă trece testul.