Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Serviciile de inspecţie înaintea expedierii oferite de SGS ajută guvernele din întreaga lume să-şi protejeze veniturile provenite din importuri, facilitează schimburile comerciale şi minimizează riscul de importuri ilegale.

Efectuăm inspecţii cuprinzătoare ale bunurilor, facturilor şi ale altor documente pentru a permite identificarea adecvată a bunurilor înainte de expediere în termeni de:

  • calitate
  • cantitate
  • clasificare tarifară
  • eligibilitatea pentru import
  • preţul pe piaţa de export şi / sau valoarea estimată, în scopuri vamale

Această identificare permite evaluarea corectă a taxelor şi impozitelor vamale sau a valorii transportului pentru controlul valutar. Inspecția înaintea expedierii este totodată esenţială pentru a ajuta guvernele să menţină conformitatea cu Acordul OMC privind evaluarea vamală.

Pentru mai multe informaţii, consultaţi orientările noastre pentru exportatori.

De ce să alegeţi SGS ca partener pentru inspecţia înaintea expedierii?

SGS se mândreşte cu poziţia sa de lider mondial în servicii de inspecţie înaintea expedierii. Începând cu 1965, peste 40 de ţări au ales să adopte programele noastre pentru a proteja finanţele guvernelor şi/sau a facilita schimburile comerciale. Depunem în permanenţă eforturi pentru perfecţionarea serviciilor pe care le oferim guvernelor cu scopul de a accelera fluxul de informaţii către vămi, de a garanta siguranţa documentelor şi de a limita întârzierile asociate cu procesul de import.

Prin utilizarea de abordări şi instrumente inovative, cum ar fi etichetele de siguranță şi transmiterea electronică a rezultatelor, serviciile moderne de inspecție înaintea expedierii pot oferi deopotrivă rentabilitate şi beneficii fără precedent. Aflaţi mai multe despre modul în care serviciile de inspecție înaintea expedierii oferite de SGS vă pot aduce beneficii.