Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Serviciile de evaluare, inspecție și analiză oferite de SGS asigură calitate de nivel înalt în fiecare etapă a producției și aprovizionării.

Oferim servicii de inspecție, audit și certificări ale produselor forestiere și servicii maritime, precum și evaluări ale sustenabilității fondului forestier cuprinzând starea pădurilor, trunchiuri de copaci, circumferința buștenilor, bușteni, cherestea, talaș și pelete din lemn. În calitate de companie lider mondial în inspecţie, testare, verificare şi certificare, vă oferim o experienţă fără egal, precum și o rețea internațională unică. Puteţi beneficia de consultanţa noastră, indiferent de locul în care vă aflaţi, dumneavoastră sau partenerii dumneavoastră din lanțul de aprovizionare.

Spre exemplu, expertiza noastră în servicii de analiză înseamnă că vă putem oferi dimensionare, identificarea speciei, teste de umiditate, evaluări ale calității, măsurători fizice, valori energetice, elemente și detectarea tratării chimice și a emisiei și multe altele. Serviciile noastre de fumigare și inspecție cuprind depozitarea și transportul cherestelei și a produselor din lemn pe tot parcursul lanțului valoric - de la procesare până la producătorii de celuloză, hârtie, panouri, mobilă, încălzire și electricitate. Certificăm pădurile conform cerinţelor standardului de management forestier FSC™, furnizând clienţilor, părţilor interesate şi investitorilor garanția calității managementului forestier.