Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Serviciul de fumigare în carantină oferit de SGS pentru lemn şi cherestea vă ajută să vă asiguraţi de conformitatea comerţului dumneavoastră cu produse lemnoase şi artefacte cu reglementările fitosanitare internaţionale.

Datorită reţelei noastre globale, experţii noştri pot realiza tratamentele necesare de fumigare a cherestelei fie în punctele de export, fie în cele de import. În ceea ce priveşte exportul, noi putem furniza certificarea prelivrare a tratamentului relevant în carantină, care poate fi diferit în funcţie de destinaţie.

În plus faţă de emiterea certificatelor, noi realizăm tratamentul termic şi fumigarea lemnului şi a produselor din cherestea sub supravegherea autorităţilor fitosanitare adecvate. Pentru fumigarea produselor ne asigurăm că este folosit protocolul adecvat în materie de concentrare şi de selecţie a agenţilor fumiganţi (ex. fosfină, fluorură de sulfuril), având întotdeauna grijă să respectăm normele relevante în domeniul securităţii, calităţii şi mediului.

Pentru a vă asigura că ambalajele dumneavoastră din lemn şi cherestea sunt conforme cu reglementările fitosanitare locale şi globale şi că obţineţi certificarea de care aveţi nevoie, adresaţi-vă acum SGS.