Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

SGS oferă un serviciu de inspecţie prelivrare şi certificare, dar şi fumigarea şi tratamentul termic pentru materialele dumneavoastră de ambalare din lemn.

Pentru a vă asigura conformitatea cu reglementările pentru materiale de ambalare din lemn, noi efectuăm acest serviciu în conformitate cu reglementarea 15 a standardelor internaţionale pentru măsurile fitosanitare (ISPM15).

Creată de Conveţia internaţională pentru protecţia plantelor (IPPC), ISPM15 ajută la prevenirea transportului internaţional al bolilor şi insectelor care pot afecta negativ plantele sau ecosistemele. Prin urmare, conformitatea vă dovedeşte competenţa în domeniul sănătăţii publice şi interesul dumneavoastră în problemele legate de mediu.

Noi avem grijă de ambalajele dumneavoastră din lemn, inclusiv paleţi şi lăzi, cu un serviciu de fumigare sau un tratament termic. Orice metodă am folosi, respectăm normele relevante în domeniul securităţii, calităţii şi mediului şi putem emite certificatul adecvat pe suport de hârtie sau sub forma unui certificat pe suport electronic, dacă este necesar.

Pentru a vă asigura că ambalajele dumneavoastră din lemn sunt conforme cu ISPM15 şi că obţineţi certificarea de care aveţi nevoie, adresaţi-vă acum SGS.