Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

SGS oferă o gamă variată de servicii pentru investiţii în păduri, inventariere şi consultanţă, inclusiv analiza plantării pădurilor, pentru industria financiară. Aceste servicii ajută la gestionarea mai eficace a pădurilor şi, în calitate de investitor şi/sau proprietar, la verificarea şi maximizarea profiturilor.

Ca lider mondial în servicii de verificare şi consultanţă, noi vă oferim experienţă fără egal şi o reţea globală unică. Aceasta înseamnă că puteţi beneficia de consultanţa şi experienţa noastră, indiferent unde vă aflaţi în lume, dumneavoastră sau pădurile dumneavoastră.

Noi certificăm pădurile conform cerinţelor standardului de management forestier FSC™, asigurând clienţii, părţile interesate şi investitorii asupra calităţii managementului forestier.

  • Acreditarea globală pentru management forestier şi lanţul de custodie deţinut de SGS South Africa (Pty) Ltd (FSC™-ACC-015)
  • Acreditarea globală pentru lanţul de custodie deţinut de SGS North America, Inc. (FSC®-ACC-030)
  • Acreditarea pentru lanţul de custodie deţinut de SGS Hong Kong Limited pentru China, Hong Kong, Japonia, Coreea (Coreea de Sud), Vietnam, Taiwan și Macao (FSC™-ACC-032)
  • Acreditare generală pentru lanțul de custodie FSC deținut de SGS Société Générale de Surveillance SA (Elveția) (contract de licență marcă înregistrată FSC® A000531 

Contactaţi-ne astăzi pentru a discuta despre modul în care serviciile noastre forestiere vă pot ajuta să vă gestionaţi pădurile şi/sau investiţiile forestiere.